var unirest = require("unirest"); var req = unirest("", "https://andlighet.p.rapidapi.com/"); req.headers({ "authorization": "Basic bHlmaW9oOmM3endiZWFnY3BtZnJk", "x-rapidapi-host": "andlighet.p.rapidapi.com", "x-rapidapi-key": "dd321760a6mshf0e759408c6f557p110ecfjsn449a5ffda3ff", "content-type": "application/x-www-form-urlencoded", "useQueryString": true }); req.form({}); req.end(function (res) { if (res.error) throw new Error(res.error); console.log(res.body); });

Berättelser från en shamans resa

Uppdaterad: aug 14

Kalle' scorpio i mitt tecken, föds med mefestofeles i min #pallas. #MooninLeo

Orm/skorpion med lejonhuvud, hound i #CELTIC, Get i #chinesesign.

Många egenskaper och magier är medfödda, min mamma har varit #spåtant. VÄDURS Lejon med Stenbocken i masken. Älskar verkligen att jobba i mitt undermedvetna, när det väl lugnade sig efter 25års ålder var det dags att sprida vidare*


Ni födda fr. 1985 till 1995 har andligfördel, föds in i spirit. Tack vare föredetta generationer som ej medför för mycket i det #SPIRITUELLA. I nuet är karman väldigt aktiv fr 45års ålder så höjs % från 3-4 till 10%+ som garanterat får #Corona b.la.


USA har varit väldigt aktiva, över 12miljoner wiccas. England är även på G.

Allt börjar ta fart vad jag kände av, år 2012. Köpte min första SCORPIO BOK.

Läst Tarot sen 12års ålder. Har grym intelligens, lär mig därav #symbolism själv av en slump 2012. Återkopplar vid 25års ålder efter jag jobbat i 5år och trott att KARRIÄR, PENGAR & FAMILJ är den stora meningen. Icke, gått in i väggen 3ggr är 29år. Så tar tag i mitt inre vid 28år ålder å sedan bär det av.


#BROMÖLLA är vi 10-20st aktiva spirituella som håller på med detta dagligen, vi behöver bli fler. Fr 3st till 15st på några få månader. Det är tid nu! Hör av er inga krav mer än att ni tar ett steg innåt..


#PINTEREST är väldigt givande och populär, guider m.m. pinterest.com/ANDLIGHETorg/

"Finns på olika sociala nätverk alltifrån #INSTA till #UHIVE"


JAG TAR EMOT BESTÄLLNINGAR ANG. SPÅDOM#shaman #berättelser #unika #andlighetorg #astro #astrologi #spåman #spådom

3 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
Image by Harrison Kugler

🤲FÖLJ OSS!

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • Twitter Social Ikon
  • Pinterest Social Ikon

©️ "Lyfioh" - 2020 ANDLIGHET.org